top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverPraktijk Us

Dieet


Wie herkend dit nu niet?

Vol goede moed aan een dieet begonnen, maar het niet vol kunnen houden....

Heel veel diëten bevatten geen vetten, maar heel veel verborgen suikers, ze verstoren de darmflora, maar ook je hormonen en zorgen voor grote schommelingen in je bloedsuikerspiegel.

Als Orthomoleculair voedingsadviseur weet ik dat je heel goed gewicht kunt verliezen zonder trek te hebben en ook nog eens lekker te eten.

Door samen te kijken naar wat je normaal eet en drinkt als je niet op dieet bent, kunnen we aanpassingen gaan maken, zodat jij kunt eten wat je lekker vindt en waar je ook nog eens meer energie van krijgt.

Het eten en drinken wat niet goed voor de lijn is, mag met mate, dit zorgt ervoor dat het geen dieet is maar een nieuwe leefstijl die veel beter vol te houden is.

De basis van de maaltijden zijn veel groenten en kruiden, waardoor je geen trek hebt, maar ook heel gevarieerd eet en geen uren in de keuken hoeft te staan. Maar geen hele dagen op een slablaadje moet leven....

Je lichaam krijgt alle voedingsstoffen op deze manier binnen, dus je zult merken dat je ook meer energie krijgt en minder last van die reep chocolade die heel hard aan het roepen is.

Benieuwd geworden of dit iets voor jou is?

Stuur een mailtje voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek naar info@praktijkus.nl

Mieke


49 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page