top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverPraktijk Us

Meten is weten


De Energetisch Morfologische Bloedtest


Door onze bloedvaten stroomt het bloed dagelijks 7000 keer rond met een hele waardevolle lading. Zuurstof, voedingsbestanddelen en afvalstoffen vervoert het vasculaire systeem van orgaan tot orgaan, van cel naar cel.


Bloedtesten in de reguliere zorg kunnen bloedarmoede, ijzertekort en bepaalde infecties aan het licht brengen. Maar uit het bloed kan véél meer informatie gehaald worden!


Een geheel andere (holistische) benadering van een bloedonderzoek kan belastingen én energetische belastingen aantonen. De EMB test kan dit.


Wat is Energetisch?


Het Universum, het leven, alle cellen, alle moleculen bestaan uit trilling. Iedere trilling en trillingsfrequentie bestaat uit energie.

Deze trillingsfrequentie bepaalt de eigenschap van een stof. Het bevat belangrijke informatie zoals de vorm, structuur en het heeft ook een geheugen. Denk bij dit geheugenvoorbeeld aan klei, waarbij de klei in de stand blijft waarin jij hem kneed. Een onderdeel van deze test is het aflezen van het energetisch geheugen van een bloedcel, waarbij belasting van o.a. vaccinaties, virale-, parasitaire of andere verstoringen zichtbaar gemaakt kunnen worden die aan de grondslag kunnen liggen van de klachten.


De waarden die naar voren komen zijn afhankelijk van de prioriteiten om het zelf herstellend vermogen te ondersteunen


Een Energetische Morfologische Bloedtest (EMB) kan verschillende verstoringen/problemen in het lichaam aantonen. En dit is een perfecte basis om jouw gezondheid te boosten, want we weten precies waar we mee aan de slag kunnen. Zo kom je fysiek lekkerder in je vel te zitten, en weten we ook nog eens hoe het staat met je stresslevels, hormonen en andere zaken! Zo weten we niet alleen waar de oorzaak van jou klachten ligt, maar is ook helder waar we het beste kunnen beginnen. Ik kan jou effectiever helpen en jij kunt sneller resultaten boeken.


Waarom een bloedtest?


Meten is weten. Met een bloedtest kan je heel mooi inzichtelijk krijgen welke mogelijke voedingstekorten, energetische verstoringen en andere belastingen ervoor zorgen dat jij niet helemaal lekker in je vel zit.

Welke energetische verstoringen van het lichaam kunnen er o.a. worden aangetoond met deze test?

· Vrije radicaal belasting (afvalstoffen)

· Leverbelasting

· Darmverstoring

· Parasiet- en schimmelbelasting (vaak dé reden van darmklachten)

· Adrenale Status (stress, bijnieren, cortisol.)

· pH balans

· B12-status (wordt je B12 wel echt opgenomen in de cel?)

· Vitaminenpanel (onder andere vitamine D)

· Mineralenpanel (denk aan magnesiumtekort of zinktekort)

· Spoorelementenpanel (bijvoorbeeld een tekort aan jodium, koper)

· Toxische belasting (te veel gifstoffen in je lichaam)

· Virale belasting

· Bacteriële belasting

· Geopatische stress (stress van WIFI, zendmasten)

· Pancreasinsufficiëntie (alvleesklier/insulineresistentie)

· Suikerstofwisseling

· Intoleranties


Reguliere waardes :

· Trombocyten (aantal bloedplaatjes)

· Rode bloedcellen (erytrocyten)

· Witte bloedcellen (leukocyten)

· Hemoglobine (Hb, ijzer) en Hematocriet (Ht)

· Mean Corpuscular Volume (MCV) en Concentration (MCHC)

Hoe gaat de EMB test in zijn werk?


We doen deze test tijdens onze eerste sessie. Met een handige vingerprik neem ik wat druppels bloed af. Deze afname is snel gedaan en er is weinig bloed nodig. Je voelt er weinig van! Het bloed wordt vervolgens naar het lab gestuurd, geanalyseerd en ongeveer drie weken later ontvang ik de uitslag.

Aan de hand van deze uitslag en de informatie van de intake kan ik een persoonlijk behandelplan op stellen. De uitslag bespreken we samen in een vervolg consult

Wat zijn de voordelen?


De test geeft snel veel informatie over de status van jouw gezondheid en de aanwezige gezondheidsproblemen. De klacht is vaak het eindpunt en we kunnen nu gaan herstellen in de basis, dit is waar de klacht ontstaan is.

Door hierop te gaan behandelen verminderen of verdwijnen ook de klachten.

Je gaat je lichamelijk en geestelijk veel prettiger voelen en de belemmeringen die je kon ervaren door je klachten worden ook minder of verdwijnen. Door het aanvullen van tekorten op vetzuren mineralen en vitamines, wordt het weer mogelijk om alle omzettingen die nodig zijn voor alle processen in het lichaam goed te laten verlopen.


Doordat ook energetische verstoringen op voedingsmiddelen naar boven komen en eventuele parasitaire belastingen, kunnen we deze aanpakken en je zou nog wel eens verbaasd kunnen staan welk effect dit heeft op je complete welbevinden!


Het behandeltraject wordt hierdoor vaak efficiënter, effectiever en korter.


Wat zijn de kosten?


De EMB test bied ik aan in een traject, deze kost € 325,-.

In dit traject zit een uitgebreide intake, de test zelf, de uitwerking van de test en het bespreken van de test.


De EMB test kan alleen van maandag t/m donderdag afgenomen worden. Dit in verband met het opsturen naar het laboratorium.


Vragen? Dat mag altijd!


Liefs, Mieke


info@praktijkus.nl

06-52 10 35 3250 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Practice what u preach

Een wijze dame zegt al jaren tegen haar Ziels Eigenwijs studenten “practice what you preach”. En de andere uitspraak is “je moet het leven”…….. Dit waren de woorden die ik hoorde terwijl ik vanmorgen

Comments


bottom of page